У Центральному парку показали символ рідного краю (ФОТО)

Калина є одним із символів України

У Центральному парку показали, що відбувається на території об'єкта. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центрального парку Харкова. 

“Грона калини наливаються червоним. Ця чудова рослина є одним із символів України, рідного краю. А ще - символом мужності людей, що боронять Батьківщину від ворогів. Від серця дякуємо нашим героям!”, - зазначили у Центральному парку.

Враховуючи прогноз погоди на найближчі дні, харків'яни мають можливість насолодитися красою природи. За даними синоптиків, у четвер, 7 вересня, буде мінлива хмарність, опадів не прогнозується. Температура повітря: вночі 10 - 15°, вдень 20 - 25°.

У п'ятницю, 8 вересня, - мінлива хмарність, без істотних опадів. Температура повітря очікується вночі в межах 7 - 12°, вдень 19 - 24°. У суботу, 9 вересня, переважатиме мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря: вночі 6 - 11°, вдень 18 - 23°.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наприкінці липня у Центральному парку провели майстер-класи з карате-до і баскетболу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що майстер-класи для дітей і підлітків провели провідні тренери клубу "Фудокан" і БК "Push team". Найактивніші учасники отримали подарунки від департаменту. 

Заходи відбулися в рамках серії спортивних майстер-класів, які Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту проводить у міських парках.




Джерело: https://t.me/park_ua/1209
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися