У передмісті Харкова споживачі залишаться без води: деталі

У селищі проводитимуть дезінфекцією водозабірної споруди

Жителів Пісочина попередили про тимчасове припинення холодного водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради.

“У зв'язку з очищенням та профілактичною дезінфекцією водозабірної споруди з 20:00 07.09.2023 по 20:00 08.09.2023 (доба) буде припинено водопостачання споживачів приватного сектора селища”, - пояснили у селищній раді.

Жителів селища попросили подбати про запаси води.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Харківводоканал” попередило про тимчасове припинення водопостачання селищ Солоницівка та Подвірки. На компідприємстві пояснили, що тимчасові обмеження пов'язані з проведення ремонтних робіт на водоводі D=800 мм на вулиці Залютинській (в районі Сумської траси). Води не буде тимчасово з 21:00 5 вересня до 8 вересня. На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП "Харківводоканал".

Чотири доби без води залишатимуться мешканці м. Чугуїв. Тимчасове обмеження водопостачання розпочалося у вівторок, 5 вересня, о 9.00, охопило всі мікрорайони, окрім Авіатора та Клугино-Башкирівки. Причинами тимчасового припинення постачання послуги називають проведення робіт на водоводі КВ “Донець” КП “Харківводоканал”. 

“Безплатно отримати технічну воду мешканці зможуть з 6 вересня в котельній №1 на вул. Кожедуба. Підвіз технічної води в інших мікрорайонах буде здійснюватися за окремим графіком з 6 вересня”, - уточнили у Чугуївській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися