Де у Харкові завтра не буде холодної води

Постачання води припинять з 10:00 до 21:00

У Харкові 13 вересня на вулиці Киргизькій проведуть ремонт на водоводі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

На компідприємстві уточнили, що у зв’язку проведення ремонтних робіт на водоводі D=500 мм на вулиці Киргизькій тимчасово з 10:00 до 21:00 13 вересня буде припинено водопостачання деяких вулиць Слобідського району.

“На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП “Харківводоканал”. Телефон для довідок: 15-33”, - зазначили на компідприємстві та перепросили за тимчасові незручності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Шевченківському районі, в рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період, спеціалісти переклали 1.5 км зовнішніх трубопроводів, замінили 60 засувок та 51 люк, встановили 56 нових пожежних гідрантів та привели до ладу 73 вуличні колонки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Зокрема, 11 вересня працівники ремонтних бригад ліквідували аварійні ситуації на магістралях у провулку Рогатинський (діаметр 200 мм) та вулиці Клочківській (діаметр 150 мм). Паралельно з усуненням пошкоджень спеціалісти здійснили заміну ділянки введення в будинок довжиною 15 метрів на проспекті Науки. А на проспекті Перемоги капітально відремонтували оглядовий колодязь. “Також упорядкували територію після ремонту магістрального водоводу на вулиці Фронтовій”, - повідомив начальник районної служби Андрій Целогородцев.

Детальніше про проведення ремонтних робіт читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися