В одному з районів Харкова трапилося понад 400 аварій

У “Харківводоканалі” розповіли, які аварії ліквідували з початку року

З початку року у Новобаварському районі спеціалісти ліквідували 422 аварії на водоводах, упорядкували 437 оглядових колодязів та відремонтували 166 водорозбірних колонок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Провідний інженер районної служби Сергій Самойлов розповів, що напередодні фахівці оперативно ліквідували три аварії на магістралях. За його словами, на вулиці Карпівській виявили доволі складні пошкодження на магістралі діаметром 200 мм, а тому вирішили замінити ділянку трубопроводу. Також роботи велися на вулицях Москалівській та Реєстраторській. Паралельно здійснили відновлювальні роботи на вводі в будинок на вулиці Полтавський Шлях, а також усунули течію в оглядовому колодязі у провулку 1-му Радіотехнічному. 

Провідний інженер запевнив, що в умовах ворожій агресії спеціалісти докладають максимум зусиль для забезпечення безперебійного постачання води містянам та принагідно нагадав харків'янам про необхідність своєчасно оплачувати послуги, що надаються підприємством.

У вівторок бригади комплексу "Харківводопостачання" ліквідували 10 пошкоджень на водоводах і упорядкували 12 оглядових колодязів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Шевченківському районі, в рамках підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період, спеціалісти переклали 1.5 км зовнішніх трубопроводів, замінили 60 засувок та 51 люк, встановили 56 нових пожежних гідрантів та привели до ладу 73 вуличні колонки. 

Зокрема, 11 вересня працівники ремонтних бригад ліквідували аварійні ситуації на магістралях у провулку Рогатинський (діаметр 200 мм) та вулиці Клочківській (діаметр 150 мм).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися