Ігор Терехов розповів, кого годує Харків

Також міжнародні партнери допомогли придбати для пільгових категорій 2,5 тис. обігрівачів

У Харкові продовжується видача безплатних гарячих обідів. Про це розповів в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За його словами, пункти видачі безплатного харчування щодня обслуговують близько 35 тис. харків’ян та внутрішньо переміщених осіб. Пункти видачі почали працювати у грудні минулого року. 

Очільник міста розповів, що попит на гарячі обіди є. Крім того, безплатне гаряче харчування отримують 5,5 тис. осіб, які фактично прикуті до ліжка. Це люди похилого віку, люди з інвалідністю. Їх доглядають соціальні працівники.

До того ж перед початком опалювального сезону міжнародні партнери допомогли придбати для пільгових категорій 2,5 тис. обігрівачів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 7 вересня у м. Мерефа розпочалася видача безплатних гарячих обідів. Продовольчу допомогу видаватимуть щодня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади.  Видача гарячих обідів буде здійснюватися з 12:00 - 13:00 за ініціативи та допомоги волонтерської організації "До України з любов‘ю". Отримати безплатні гарячі обіди можна за адресою: м. Мерефа, вул. Довженка Олександра 2, біля їдальні КЗДО “Мереф’янський ясла-садочок №1”.

“Візьміть із собою посуд для перших та других страв. Запрошуємо кожного!”, - звернулися у громаді до мешканців.

Також у деяких громадах Харківської області щодня видають гуманітарну допомогу. Хто та де може отримати продуктові набори, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися