На Харківщині зникло світло: що відбувається

Електропостачання обмежили у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області тимчасово обмежили електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Богодухівській міській раді повідомили про тимчасове обмеження електропостачання 18 вересня. Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Відключення триватимуть: 

  • з 09:00 по 17:00, 

  • з 10:00 по 16:00,

  • з 10:00 по 17:00

Детальніше з адресами, де тимчасово обмежили електропостачання можна ознайомитися за посиланням

У Зміївській міській раді повідомили, що у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 18 вересня з 09:00 до 16:00 за адресами:

  • Чугуївський р-н, с.Соколове, вул.Міщенко, б.2; б.3; б.5; 

  • Чугуївський р-н, с.Соколове, вул.Отакара Яроша, б.100; б.47; б.66; б.68;

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбуватиметься зі світлом 1 жовтня. У Міністерстві енергетики запевнили, що зараз електроенергетична, вугільна, нафтогазова галузі посилено готуються до нового опалювального сезону.  “Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, наразі достатньо для забезпечення потреб споживачів. У денні години спостерігається профіцит потужностей. А тому застосування відключень з 1 жовтня у будь-якому з регіонів країни не планується”, - повідомили у пресслужбі міністерства.

При цьому у відомстві попередили, що відключення споживачів можливі у випадку пошкодження енергетичної інфраструктури ворожими атаками під час обстрілів, як це було минулого опалювального сезону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися