Де на Харківщині завтра виникнуть проблеми зі світлом та водою

Завтра на Харківщині триватимуть ремонтні роботи

У деяких населених пунктах Харківської області у вівторок, 19 вересня, буде тимчасово припинене постачання води та електроенергії, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Наталинській громаді повідомили про планові відключення електроенергії. “У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 19.09.2023 з 08:30 до 17:00 у с. Березівка, вул. Піскова, вул. Стовбова; с. Соснівка”, - попередили жителів громади. 

У м. Пісочин заплановані відключення електропостачання за низкою адрес. Відключення електропостачання буде 19 вересня з 09:00 по 17:00. Ознайомитися з адресами детальніше можна за посиланням

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади.  Світла не буде за деякими адресами: 

  • з 09:00 до 12:00,

  • з 09:00 до 17:00, 

  • з 10:00 до 17:00,

  • з 15:00 до 17:00.

Дізнатися за якими саме адресами не буде світла, можна за посиланням

У Балаклійській міській раді попередили про планове відключення водопостачання. “Завтра, 19 вересня, з 08:00 до 12:00 у зв’язку з ремонтними роботами на водопровідних мережах буде відсутнє водопостачання по вул. Буровиків та вул. І. Франка”, - наголосили у міській раді.

Жителів міста попросили запастися водою на даний період часу та перепросили за тимчасові незручності.

У Первомайській громаді попередили про відключення водопостачання. “У зв'язку з необхідністю проведення позапланових робіт на водогоні сьогодні 18 вересня та завтра 19 вересня, орієнтовно до 12.00, буде відсутнє водопостачання по вулицях: Садова, Юр'єва, Нова, Лісна, Аграрна, Копцова, Соборна, Ботанічна. КП "Тепломережі" перепрошуємо за тимчасові незручності”, - написав Первомайський міський голова Микола Бакшеєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде зі світлом з 1 жовтня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися