У Харкові перекрили на два тижні проїзд: як об'їхати

Обмеження пов’язане з проведенням ремонтних робіт з заміни ділянки водогону

З 20 вересня до 4 жовтня заборонений рух транспорту у пров. Золотому, в районі будинку №119-а на пр. Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті будівництва та шляхового господарства наголосили, що це пов’язано з проведенням ремонтних робіт з заміни ділянки водогону.

Об’їхати закриту ділянку можна вулицями Дмитра Коцюбайла, Георгія Тарасенка, пр. Гагаріна та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області працівники дорожньої служби продовжують підтримувати в належному стані мостові споруди. Наразі роботи з експлуатаційного утримання проводяться на 4 мостах. 

Зараз в області триває відбудова основних інфраструктурних об'єктів, загалом в роботі 18 об'єктів, спеціалісти підтримують у належному експлуатаційному стані тимчасові переправи. У Службі нагадали, що таких в області – 25 мостів. На автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро (в межах Красноградського району) дорожники провели наступні роботи на штучній споруді: заміна перехідної плити, заміна деформаційних швів, засипання розмивів конуса штучної споруди, встановлення, ремонт та фарбування бар‘єрного і перильного огородження. “Наразі продовжуються роботи з влаштування водовідвідних лотків”, - зазначили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий розповів, де харків'янам шукати свої автомобілі, які вони вимушено кинули на початку війни на дорогах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися