Стало відомо, що буде з опаленням в одному з найбільш зруйнованих міст Харківщини

Роботи зі встановлення модульних котелень планують завершити в жовтні

В Харківській ОВА розраховують, що Ізюм буде готовий до опалювального сезону 1 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Щоб забезпечити містян опаленням в Ізюмі замість знищеної рф центральної котельні встановлюють 10 модульних. 

За даними радника голови ХОВА Сергія Магдисюка, наразі до міста вже привезли 8 котелень, зараз їх підключають до систем водопостачання та водовідведення, також проводиться закупівля палива. Для закупівлі та встановлення 10 котелень з обласного бюджету було виділено 60 млн грн.

Представник Харківської ОВА зазначив, що роботи планують повністю  завершити у жовтні.

Також він повідомив, що підготовка дорожньо-мостового господарства у комунальній сфері становить 88%. До роботи готові 298 одиниць комунальної техніки та є можливість залучити понад 50 додаткової спецтехніки. Запас посипочних матеріалів з урахуванням залишків минулого року становить 22 тисячі тонн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що восени минулого року окупанти систематично завдавали ударів по критичній інфраструктурі. В Україні траплялися тимчасові масштабні відключення електропостачання, а разом зі світлом нерідко зникали вода та опалення. Наступний опалювальний сезон, на думку української влади та експертів, буде значно складнішим торішнього, адже ремонтні роботи на енергетичних об'єктах тривають, а ворог вже готується до нових нищівних ударів. Однак попри загрози та виклики у Харкові намагаються максимально підготуватися до холодного періоду. Портал “Коментарі. Харків” дізнався у підприємств - постачальників послуг, що відбуватиметься з опаленням, водою та світлом у Харкові. Детальніше про це читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися