Що відбувається з підготовкою Харкова до опалювального сезону

Ігор Терехов вважає, що наступний опалювальний сезон буде дуже важким

Харківський міський голова Ігор Терехов ефірі національного телемарафону розповів про темпи підготовки міста до опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами Ігоря Терехова, готовність міста Харкова до опалювального сезону складає зараз 91%. А ось як Харків переживе майбутню зиму, першочергово залежатиме від воєнної ситуації.

Очільник міста зауважив, що не все залежить від комунальних підприємств, але робиться все для того, щоб нормально пройти опалювальний сезон. Ігор Терехов вважає, що наступний опалювальний сезон буде дуже важким.

“Теплові мережі” та “Водоканал”працюють практично цілодобово. На сьогодні готовність складає 91%, але, впевнений, до початку опалювального сезону будемо готові на всі 100%. Ми переклали багато трубопроводів, привели до ладу котельні, ТЕЦ і робимо  все, щоб взимку харків’яни були з теплом та водою”, - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що восени минулого року окупанти систематично завдавали ударів по критичній інфраструктурі. В Україні траплялися тимчасові масштабні відключення електропостачання, а разом зі світлом нерідко зникали вода та опалення. Наступний опалювальний сезон, на думку української влади та експертів, буде значно складнішим торішнього, адже ремонтні роботи на енергетичних об'єктах тривають, а ворог вже готується до нових нищівних ударів. Однак попри загрози та виклики у Харкові намагаються максимально підготуватися до холодного періоду. Портал “Коментарі. Харків” дізнався у підприємств - постачальників послуг, що відбуватиметься з опаленням, водою та світлом у Харкові. 

Детальніше про ситуацію у місті читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися