Харків'ян познайомлять зі штучним інтелектом: подробиці

Участь у заходах безплатна

У Харкові відбудеться серія заходів під час яких учасники пізнають можливості штучного інтелекту (ШІ) та навчаться виконувати за його допомогою різні завдання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Серію заходів започаткували Kharkiv IT Cluster і “ЕРАМ Україна”. У Харкові проведуть чотири події у комбінованому форматі з офлайн-частиною. Досвідом ділитимуться провідні фахівці ІТ-компаній, що продовжують працювати в місті.

Заходи проведуть за наступним розкладом: 

  • 27 вересня - ШІ для представників креативних індустрій (маркетологів, дизайнерів, SMM-ників, копірайтерів тощо); 

  • 5 жовтня - ШІ для викладачів шкіл і ЗВО; 

  • 19 жовтня - ШІ для студентів і старшокласників; 

  • 26 жовтня - ШІ для ІТ-фахівців, які починають свій шлях, і тих, хто вже має значний досвід. 

“Участь - безплатна. Зареєструватися можна за посиланням”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 3 вересня розпочалися навчання школярів у класах, облаштованих в метро. Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко наголосив, що зараз це наша реальність, принаймні в Харкові. У Харкові на п’яти станціях метрополітену навчається 61 клас дітей різного віку.  Ігор Клименко відзначив, що особливо вирізняються першачки. Вони усміхнені, з допитливими очима. Школярі навперебій розповідали свої історії - такі маленькі, а вже бачили війну. 

Очільник МВС розповів, що на кожній станції чергують поліцейські та рятувальники, щоб убезпечити дітей від можливих загроз. Також задля безпеки патрулі будуть супроводжувати шкільні автобуси під час перевезення учнів з віддалених районів міста. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися