Як у Харкові готують будинки до осінньо-зимового періоду (ФОТО)

Підготовчі роботи проводили у під'їздах Салтівського, Київського та Немишлянського районів

У житлових будинках Харкова тривають роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Зокрема, робітники КП "Харківське ремонтно‐будівельне підприємство" закрили продухи в підвалах, слухових вікнах, на технічних поверхах і горищах, а також у під'їздах Салтівського, Київського та Немишлянського районів. 

Всього з початку року було закрито понад 13,1 тис. кв. м контурів у 563 будинках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов ефірі національного телемарафону розповів про темпи підготовки міста до опалювального сезону

За словами Ігоря Терехова, готовність міста Харкова до опалювального сезону складає зараз 91%. А ось як Харків переживе майбутню зиму, першочергово залежатиме від воєнної ситуації. Очільник міста зауважив, що не все залежить від комунальних підприємств, але робиться все для того, щоб нормально пройти опалювальний сезон. Ігор Терехов вважає, що наступний опалювальний сезон буде дуже важким.

“Теплові мережі” та “Водоканал”працюють практично цілодобово. На сьогодні готовність складає 91%, але, впевнений, до початку опалювального сезону будемо готові на всі 100%. Ми переклали багато трубопроводів, привели до ладу котельні, ТЕЦ і робимо  все, щоб взимку харків’яни були з теплом та водою”, - наголосив Ігор Терехов.

Також портал “Коментарі. Харків” писав, як компанії-постачальники комунальних послуг підготувалися до опалювального сезону та до ймовірних блекаутів




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися