У Харкові відновлюють роботу деяких об'єктів: подробиці

“Пункти незламності” будуть забезпечені продуктами, медикаментами, паливом для генераторів

У місті Харкові розгортають “пункти незламності”, які будуть забезпечені всім необхідним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Про це сьогодні, 27 вересня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради повідомив міський голова Ігор Терехов.

За словами очільника міста, “пункти незламності” будуть забезпечені продуктами, медикаментами, паливом для генераторів.

Також мер Харкова наголосив, що всі комунальні підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста, виконали великий обсяг роботи в рамках підготовки до опалювального сезону. За словами очільника міста, проходження осінньо-зимового сезону залежить не тільки від роботи підприємств, а й від інтенсивності обстрілів, від того, як вдасться захистити та зберегти критичну інфраструктуру. “Проводиться серйозна робота, і ми не зупиняємося”, - наголосив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові багатоквартирні будинки готують до опалювального сезону. Зокрема, робітники КП "Харківське ремонтно‐будівельне підприємство" закрили продухи в підвалах, слухових вікнах, на технічних поверхах і горищах, а також у під'їздах Салтівського, Київського та Немишлянського районів.  Всього з початку року було закрито понад 13,1 тис. кв. м контурів у 563 будинках.

Готуються до похолодання і в Харківській області. В області загалом облаштовано 922 пункти незламності, 500 із них не припиняли функціонувати. 

Чим забезпечені пункти незламності в Харківській області, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися