В одному з районів Харкова триває складний ремонт: що зміниться

Під час проведення ремонтних робіт водопостачання не обмежували

У Основ'янському районі бригади комплексу “Харківводопостачання” проводять перекладку 270 метрів технічно зношеної ділянки магістрального водоводу діаметром 225 мм на вулиці Достоєвського. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

На компідприємстві уточнили, що цей трубопровід забезпечує водопостачання мешканців Основ'янського району та селища Жихор.

У четвер, 28 вересня, начальник районної служби водопровідних мереж Ігор Кім розповів, що  заміна цієї гілки водоводу закільцює систему водопостачання та дозволить покращити подачу та розподіл води споживачам Основ'янського району.

За його словами, заміна труб на цій ділянці важлива для стабільного водопостачання харків'ян. “Початку, безпосередньо заміни мереж, передувала масштабна підготовка. У місці розташування водоводу проходять багато інших комунікацій, зокрема залізничне полотно. Для безпечної санації ділянки трубопроводу було проведено, зокрема, також діагностику системою телеінспекції”, - зауважив Ігор Кім.

Під час проведення ремонтних робіт водопостачання не обмежували. 

Спеціаліст розповів, що з початком військових дій бригади внесли корективи до планових ремонтів та відновлення. Першочергово виконують усунення аварійних ситуацій та оперативне відновлення водопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводять ремонтні роботи в будинках та на дитячих майданчиках. Дізнатися детальніше, у яких будинках проводять ремонти, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися