У Харківській області скасували заборону: подробиці

На Харківщині дозволили вилов риби, а також використання малих та моторних суден

У водосховищі на Харківській області дозволили відновити рибогосподарську діяльність, повідомляють "Коментарі. Харків". Відповідне рішення ухвалили на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області 6 вересня. 

"З метою недопущення погіршення екологічного стану на Краснопавлівському водосховищі, за результатами доповіді та з урахуванням обговорення регіональна комісія вирішила дозволити здійснення рибогосподарської діяльності на Краснопавлівському водосховищі, в межах чинного законодавства, ураховуючи поточний стан водойми та безпекову ситуацію", — сказано у протоколі рішення.

Також дозволили використання малих та моторних суден для здійснення рибогосподарської діяльності на Краснопавлівському водосховищі з урахуванням вимог законодавства щодо любительського рибальства.

А у серпні на водоймі в районі Основа у Харкові скасували обмеження на купання та вилов риби.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп'янській міській територіальній громаді заборонили реалізацію алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі. Розпорядження підписав начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін 8 вересня 2023 року. 

Відповідно до документа, з метою забезпечення громадської безпеки та порядку на території Куп’янської міської територіальної громади було ухвалено заборону реалізації на території Куп’янської міської територіальної громади алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів України, та дезінфекційних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися