На Харківщині провели особливу екскурсію (ФОТО)

Дитині показали, як працюють поліцейські в Харківській області

Поліцейські Чугуївського району провели екскурсію. Ознайомили з роботою поліцейських одинадцятирічного Дмитра. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“Кожна дитина мріє про своє майбутнє і ще з малечку обирає професію. Дмитро з Чугуївського району – не виключення. Хлопчик вирішив стати поліцейським, але його мрії захмарює страшна хвороба – спінальна м’язова атрофія. Хвороба прогресує і не лікується”, - зазначили у поліції.

Один робочий день Дмитрика разом з поліцейськими Чугуївщини в фотографіях:

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харківської області нагадали школярам про правила поведінки на дорогах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  Днями поліцейські офіцери громади завітали до учнів одного з ліцеїв міста Красноград та в інтерактивній формі нагадали дітям правила безпечної поведінки на вулично-дорожній мережі.  Працівники поліції в ігровій формі розповіли малечі про основні помилки, які можуть призвести до травмування на дорогах. 

Діти вирішували веселі завдання та отримали від правоохоронців значки з логотипом поліцейського офіцера громади.

Такі рейди правоохоронці проводили й в Харкові. Харкові триває навчання школярів у спеціально обладнаних класах у підземці. 

Діти опановують не тільки шкільну програму, а й важливі у сучасному житті навички. Тож викладають предмети не тільки вчителі, а й поліцейські.  В Шевченківському районі Харкова поліцейські провели профілактичні заходи зі школярами з безпечного поводження в мережі Інтернет.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися