Як жителям Харкова та області передати показання лічильника електроенергії за вересень

Показання за вересень необхідно передати у період з 29 вересня до 3 жовтня включно

В АТ “Харківобленерго” нагадали споживачам про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку, повідомляють "Коментарі. Харків".

У компанії розповіли, що якщо вчасно не передати показання лічильників електроенергії,  платіжки будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання.

“Показання лічильників треба передати протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця). Таким чином показання за вересень необхідно передати у період з 29 вересня до 3 жовтня включно”, - нагадали в компанії.

Передати показання лічильників можна, скориставшись одним із наступних способів:

  • банер “Передача показів лічильника” на сайті компанії; 

  • мобільний додаток “Харенерго”; 

  • особистий кабінет на сайті АТ “Харківобленерго”;

  • Viber-бот. Для цього потрібно відсканувати QR-код на сайті АТ “Харківобленерго”, а далі слідувати підказкам;

  • Telegram-бот. Там варто знайти KharkivOblEnergobot або @Kooz2bot (без пробілів);

  • кол-центр АТ “Харківобленерго”. Номери телефонів для передачі показів засобу обліку: 057-34-24-413, 067-23-40-413, 063-05-40-413, 050-05-40-413. 

В обленерго звернулися до споживачів з проханням користуватися послугами кол-центру не для передачі, а для корегування показань лічильників, де дійсно потрібна допомога операторів. “Це потрібно, щоб знизити перенавантаження телефонних ліній у дні передачі показань. Натомість товариство пропонує багато електронних сервісів, через які просто і зручно передавати дані за допомогою смартфона або комп'ютера”, - пояснили в компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де у Харкові не вистачає світла




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися