Жителів Харківської області просять не користуватися ділянкою дороги: що сталося

У Дергачах три дні триватимуть ремонтні роботи на ділянці дороги

Жителів дергачівської громади просять не користуватися ділянкою автодороги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“Шановні дергачівці! 9-11 жовтня на вулиці Садовій відбуватимуться роботи із заміни асфальтового полотна. Просимо вас у ці дні з 7:00 до 19:00 використовувати альтернативні шляхи для пересування на автомобілях вздовж сусідніх провулків та паралельних вулиць”, - звернулися до жителів Дергачів у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 3 жовтня до 4 листопада буде обмежений рух транспорту на вул. Петра Болбочана, в районі будинку №69. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу. Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Також у Харкові до 18:00  9 жовтня буде заборонений рух транспорту у пров. Золотому, в районі будинку №119-а на пр. Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківській міській раді. Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів проведення ремонтних робіт з заміни ділянки водогону. Раніше рух транспорту планувалося відновити 4 жовтня. У Харківській міській раді пояснили, що об’їхати закриту ділянку можна вулицями Дмитра Коцюбайла, Георгія Тарасенка, пр. Гагаріна та ін.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися