Які будинки ремонтують у Харкові (ФОТО)

У будинках ремонтують покрівлю, закривають контури у підвалах, на техповерхах та в холодних зонах

У Харкові продовжуються ремонтні роботи на об'єктах житлового фонду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Немишлянському районі фахівці КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” здійснюють ремонтні роботи у житлових будинках. 

Зокрема, комунальники закривають контури у підвалах, на технічних поверхах та холодних зонах на Салтівському шосе.

У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зокрема, спеціалісти виконують ремонт м’якої покрівлі на вул. Волонтерській та жорсткої – на вул. Полтавський Шлях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ремонтники комплексу “Харківводопостачання” готують об'єкти водопровідного господарства до безвідмовної роботи в зимовий період. У КП “Харківводоканал” повідомили, що у Шевченківському районі минулими вихідними бригади аварійно-відновлювальних робіт усунули чотири аварійні ситуації на водоводах.

У Новобаварському районі ремонтники також провели відновлювальні роботи на чотирьох ділянках водопровідних мереж у провулку Світло Шахтаря, на вулиці Фельдшерській та Григорівському шосе. Начальник районної служби Євгеній Сальков розповів, що працівники щодня намагаються по максимуму виконати комплекс ремонтних та профілактичних робіт. Все це дозволяє утримувати ситуацію із водопостачанням під контролем.

“Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33”, - звернулися до споживачів на компідприємстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися