Олег Синєгубов про допомогу постраждалим від ракетного удару

Найближчим часом в Грозі відбудуться поховання загиблих

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що у результаті ракетного удару по цивільній інфраструктурі в с. Гроза Харківської області 6 дітей залишилися повними сиротами. Про це очільник області зазначив в ефірі "Єдиних новин", повідомляють "Коментарі. Харків". 

“Працюємо над тим, щоб ці діти та усі постраждалі сім'ї в Грозі отримали необхідну їм допомогу. Уже ухвалено рішення, що  постраждалі сімʼї отримають виплати з обласного бюджету. Наразі продовжуємо переговори з усіма нашими міжнародними партнерами щодо подальшої системної допомоги постраждалим”, - повідомив Олег Синєгубов.

Він зазначив, що найближчим часом в Грозі відбудуться поховання загиблих. “Підтримуємо комунікацію з кожною сім'єю, вивчаємо їх потреби, щоб кожна сім'я і далі отримувала потрібну допомогу”, - повідомив начальник ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рідні загиблих та постраждалі від терористичної атаки в селі Гроза отримають грошову допомогу з обласного бюджету

За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, відповідне рішення ухвалила спільна комісія ХОВА та Харківської обласної ради. Відповідно до рішення, з обласного бюджету буде виділено по 30 тис. грн допомоги 37-ми родинам загиблих у селі Гроза. Ще 6 сімей, де постраждалі перебувають у важкому стані, отримають по 50 тис. грн.

Крім того, начальник обласної військової адміністрації повідомив, що триває робота над залученням міжнародних партнерів України до допомоги постраждалим у с. Гроза.

А за даними Харківської обласної прокуратури внаслідок ракетного удару у с. Гроза загинуло 55 осіб - ідентифікували тіла ще двох жертв російської атаки




Джерело: https://t.me/synegubov/7247
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися