В одному з міст на Харківщині відновлюють вуличне освітлення

Графік роботи вуличного освітлення встановлено з 18:00 до 22:00 годин

Комунальне підприємство “Благоустрій м. Ізюм” працює над відновленням вуличного освітлення у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

У міськраді зазначили, вже відновлено такі важливі вулиці Ізюма як Чумацька, Суходольська, Європейська, Покровська, та Харківська. “Ми продовжуємо роботи та вже відновлюємо освітлення на вулицях Соборній та Київській”, йдеться у повідомленні міської ради.

Графік роботи вуличного освітлення встановлено з 18:00 до 22:00 години, щоб забезпечити комфорт та безпеку наших мешканців і гостей.

Завдяки сучасним рішенням КП “Благоустрій”, було закуплено понад 1000 електрозберігаючих ліхтарів та десятки кілометрів дроту для відновлення мережі освітлення у місті.

“Наша мета – відновити вуличне освітлення на всіх центральних вулицях міста, а також у приватному секторі. Однак, слід зауважити, що через руйнування деяких ділянок мережі роботи можуть займати більше часу, ніж планувалося. Ми працюємо над виправленням цієї ситуації і робимо все можливе, щоб забезпечити найкращі умови для наших громадян”, - запевнили у міській раді.

При цьому додали, що розуміють важливість належного вуличного освітлення для життя міста та його розвитку. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника Чугуївської міської військової адміністрації Ігор Шепелєв розповів про ситуацію з вуличним освітленням у місті.

Представник міської ради зазначив, що включення вуличного освітлення в громаді розпочнеться у понеділок, 18 вересня. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися