На Харківщині стартує опалювальний сезон: де з'явиться опалення

У Харкові опалення будуть підключати пізніше

У Лозівській громаді на Харківщині починають опалювати лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію порталу “Думка”. 

У Лозівській міській раді розповіли, що у вівторок, 17 жовтня, планують запустити котельні в стаціонарах громади.

За словами медичного директора Лозівського ТМО Володимира Сергієнка, наразі температуру в палатах підтримують засобам обігріву на позначці не нижче 18 градусів тепла.

А тим часом у Харкові поки не планують підключати до опалення житлові об'єкти. За словами міського голови, погода дозволяє відтермінувати початок опалювального сезону і тим самим зекономити кошти харківʼян на оплаті комунальних послуг і заощадити більше газу в громаді. 

“Але, як тільки середньодобова температура повітря три доби поспіль буде нижчою за +8 градусів, ми запустимо систему опалення і протягом кількох днів підключимо до тепла житлові будинки та соціальну інфраструктуру міста”, - розповів Ігор Терехов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов провів зустріч з головою правління НАК “Нафтогаз України” Олексієм Чернишовим. Керівник компанії перебуває у місті з робочим візитом.

Керівник НАК повідомив, що регіони повністю забезпечені природним газом для проходження опалювального сезону. За його словами, у сховищах знаходиться близько 16 млрд куб. м блакитного палива. Олексій Чернишов наголосив, що “Нафтогаз” має забезпечити харків'ян та мешканців області газом під час цієї зими та теплом. 

Детальніше щодо підготовки Харкова до опалювального сезону читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися