Харків'яни вирішили допомогти комунальникам: що сталося (ФОТО)

У Харкові провели осінню толоку

У Харкові триває прибирання - комунальники збирають опале листя, а містяни вирішили допомогти працівникам комунальних підприємств. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Понад 350 мешканців Новобаварського району разом з комунальниками та працівниками органів місцевого самоврядування взяли участь в осінній толоці. 

У парках та скверах вони прибрали майже 95 куб. м опалого листя.

В Основ’янському районі 151 працівник КП “Харківблагоустрій” забезпечує належний санітарний стан дворів та територій вздовж “червоних” ліній. 

Сьогодні комунальники прибирають і вивозять опале листя.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Жихорському лісі під Харковом 15 жовтня 2023 року відбувся благодійний забіг 2-nd Zhykhor Sand Run. 

У Балаклійській міській раді зазначили, що захід був організовано на підтримку ЗСУ. Легкоатлети Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи Балаклійської міської ради вирушили також підтримати цей захід.  “Дистанція пролягала піщаними лісовими доріжками, невеликими перепонами та гірками. У підсумку Руденко Марія стала чемпіонкою на дистанції 2 км, Шаповал Денис став срібним призером на цій же дистанції та в молодшій групі Петченко Дмитро виборов друге місце”, - розповіли про результати спортивного заходу у міській раді.

У ТЦ “Барабашово” у суботу, 14 жовтня, відкрили Бал хризантем. Переглянути відео Балу хризантем можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися