На вулицях Харкова створюють красу (ФОТО)

У Харкові планують висадити близько 6 тис. кущів квітів

У всіх районах Харкова працівники комунального підприємства почали висаджувати квіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Озеленювачі СКП “Харківзеленбуд” розпочали традиційну висадку хризантем. У всіх районах міста комунальники планують висадити близько 6 тис. кущів, вирощених у теплицях підприємства.

А тим часом у Харкові триває прибирання - комунальники збирають опале листя, а містяни вирішили допомогти працівникам комунальних підприємств. 

Понад 350 мешканців Новобаварського району разом з комунальниками та працівниками органів місцевого самоврядування взяли участь в осінній толоці.  У парках та скверах вони прибрали майже 95 куб. м опалого листя.

В Основ’янському районі 151 працівник КП “Харківблагоустрій” забезпечує належний санітарний стан дворів та територій вздовж “червоних” ліній.  Напередодні комунальники прибирали та вивозили опале листя.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ТЦ “Барабашово” відкрили Бал хризантем. Свято організували 14 жовтня. 

“Незабутній день! Бал Хризантем відкрився у самому серці Торговельного центру “Барабашова”. Унікальна подія стала можливою завдяки участі наших партнерів – підприємців, які працюють на “Барабашово”, і стала частиною Балу хризантем”, - повідомили у пресслужбі ТЦ. 

Гостей ТЦ розважали аніматори, була романтична музика, влаштували шоу гігантських мильних бульбашок, фудкорт, а також великий батут, катання на поні та смачні подарунки найменшим відвідувачам. “А головне – ціле море яскравих осінніх квітів та бажання зробити безліч знімків у різних фотозонах”, - зазначили в ТЦ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися