У Харківській області посилять охорону поштових відділень: подробиці

У відділеннях планують встановити сигналізацію

АТ “Укрпошта” оголосило тендер на придбання системи безпровідної охоронної сигналізації. У вартість входить установка та монтаж системи на об’єкті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на сайті Prozorro

У поясненні до тендеру вказано, що системи планують розмістити у низці відділень у різних населених пунктах України. Серед списку вказані й об'єкти в Харківській області:

  •  м. Первомайський, вул. 1 травня, 6, 

  •  м. Зміїв, вул. Адміністративна, 5, 

  • м. Красноград, вул. Соборна, 52

Зазначається, що строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг встановлений до 15 грудня 2025 року. 

Очікувана вартість - 7,8 млн грн за 110 об'єктів. Тож вартість системи та її встановлення в одному відділенні становитиме майже 71 тис. грн. 

Проведення аукціону заплановане на 2 листопада. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ніч на 22 жовтня війська рф обстріляли термінал “Нової пошти” під Харковом. У компанії повідомили про шістьох загиблих внаслідок ракетного удару та зазначили, що у працівників не було шансу добігти до укриття, бо сирени прозвучали за секунди до. У компанії пояснили, що посилки, які знаходились на Харківському терміналі та вціліли, будуть відправлені отримувачам з понеділка. За вантажі, які були знищені внаслідок ракетних влучань, компанія відшкодує клієнтам вартість згідно з оцінкою.

А як виправдали ракетну атаку на термінал у росії, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися