У роботі громадського транспорту на Харківщині сталися зміни: подробиці

Зміни у графіку руху автобуса №24

На Харківщині змінили графік руху громадського транспорту. Зміни відбулися на Ізюмщині на маршруті №24. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

“З 27 жовтня 2023 року вносяться зміни в розклад руху маршрут №24 “Міський ПК – Пам’ятник (через “Піски”, вулицю Василя Стуса)”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Жителів населеного пункту повідомили про новий розклад руху автобусів.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі автобусний маршрут працюватиме за новим графіком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. “З 23 жовтня 2023 року подовжується міський автобусний маршрут № 23 “ІОМЗ – вул. Приладобудівників” до Аграрного ліцею та вводиться в дію новий розклад”, - уточнили у міській раді. Зміни торкнуться курсування громадського транспорту як у будні, так і вихідні дні.

А раніше повідомлялося, що до шести громад Харківської області передали нові шкільні автобуси. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ці автобуси були придбані за 36 млн грн з державної субвенції та від органів місцевого самоврядування Харківщини. 

“Транспорт розподілили між 9 навчальними закладами Зачепилівської, Кегичівської, Наталинської, Сахновщинської, Старовірівської та Красноградської громад області”, - зазначив очільник області. 

Автобуси почали використовувати цього тижня для забезпечення підвозу учнів на позашкільні заходи. 

Детальніше про відновлення Харківської області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися