Що заважає деяким харків'янам вночі

Харків'янка просить владу міста прибрати бесідку у дворі

Харків'яни просять демонтувати бесідки у дворах. Відповідне звернення зареєстрували на сайті електронних петицій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Авторка звернення, Наталія Самойленко, звернула увагу влади міста на проблеми, які створює наявність бесідки у дворі на вулиці Шариковій,36.

“Кожного вечора і майже щоночі, попри комендантську годину, з цієї бесідки лунають крики, пісні, відбуваються бійки. Там збираються місцеві алкоголіки. Проблема з цими бесідками є і в інших районах міста, бо там відпочивають лише алкоголіки. Просимо якомога швидше прибрати цю бесідку, заздалегідь дякуємо”, - йдеться у зверненні харків'янки.

Підтримати петицію можна за посиланням протягом 81 дня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Верховній раді України зареєстрували проєкт закону, яким передбачено встановлення штрафів за порушення комендантської години. Які розміри штрафів пропонують встановити, читайте за посиланням

Також харків'яни просять владу місту розв'язати проблеми зі станом доріг. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій до міської влади.

Авторка одного звернення, Марина Заремська, звернулася до Харківського міського голови. “Ігорю Олександровичу, прошу взяти на контроль ремонт дороги по вулиці Нікітіна, що в Основ'янському районі, дорога знаходиться в жахливому стані, ями з кожним дощем все більше і більше”, - пояснила авторка своє прохання.

Авторка іншого звернення, Олена Глінська, звернула увагу влади на проблему, яка виникає після дощів. Вона просить зробити отвір-люк для зливу дощової води на перехресті вулиць пр.Героїв Сталінграда та пр.Гагаріна (на пішохідному переході).

Детальніше про звернення харків'ян читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися