Як жителям Харкова та області передати показання лічильника електроенергії за жовтень

Передати показання лічильників світла можна одним із запропонованих способів

Показання приладів обліку електроенергії приймаються в останні два календарні дні розрахункового місяця та у перші три дні наступного за розрахунковим місяця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

Тож показання лічильників світла жителі Харкова та області можуть передати з 30 жовтня до 3 листопада (включно). 

У компанії наголошують на необхідності своєчасно передавати показання приладів обліку. Інакше квитанції за світло будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання.

Щоб передати інформацію про спожиту електроенергію у жовтні, варто обрати один з найбільш зручних способів: 

  • банер “Передача показів лічильника” на сайті компані. Там споживачу потрібно ввести дванадцятизначний особовий рахунок та показання засобу обліку;

  • мобільний додаток “Харенерго”;

  • особистий кабінет на сайті АТ “Харківобленерго”;  

  • Viber-бот чи Telegram-бот;

  • кол-центр АТ “Харківобленерго”, який працює щоденно та цілодобово. Номери телефонів для передачі показів засобу обліку: 057-34-24-413, 067-23-40-413, 063-05-40-413, 050-05-40-413. Покази лічильника можна передати без з'єднання з оператором, через голосове меню самообслуговування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області станом на ранок 30 жовтня частково знеструмленим залишається один населений пункт - Козача Лопань.  Також є окремі заявки щодо відключень електрики в зонах обслуговування наступних районів електричних мереж: Богодухівський, Дергачівський, Зміївський, Золочівський та Чугуївський. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися