У Харкові усунено майже усі наслідки негоди (ФОТО)

Комунальники працюють в усіх районах міста

Робітники СКП "Харківзеленбуд" та КП "Харківблагоустрій" продовжують усувати наслідки негоди від 28 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомили в СКП "Харківзеленбуд", всього через сильний вітер впало 120 дерев і 115 великих гілок, які застрягли на дротах або перекрили пішохідні зони. Підприємство продовжує працювати в посиленому режимі та закінчує прибирання території.

На прибудинкових територіях було зафіксовано 292 повалені дерева та 357 гілок. У вихідні понад 1,6 тис. робітників КП "Харківблагоустрій" пиляли дерева, подрібнювали гілки та вивозили їх з вулиць та дворів. У прибиранні було задіяно 15 тракторів, 50 мотопил. Роботи майже завершено.

"Постраждали всі райони міста, але найбільше дерев пошкоджено у Салтівському районі, тому там роботи ще тривають. Також не припинялося прибирання листя, яке обсипалося внаслідок сильного вітру", - зазначили в КП "Харківблагоустрій".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ліквідацію наслідків буревію у ХарковіУ Харкові у вихідні був буревій, тож комунальники продовжують усувати наслідки негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Так, в Основ'янському районі працівники комунальних підприємств продовжують роботи з ліквідації наслідків буревію. Загалом у районі впали 15 дерев та 14 великих гілок, постраждали 13 покрівель. Основні роботи оперативно виконали працівники КП “Харківблагоустрій”, СКП “Харківзеленбуд” та АТ “Харківобленерго”. Бригади КП “Харківспецбуд” усунули аварійність на п’яти покрівлях, роботи на восьми ще тривають. Фахівці КП “Міськсвітло” ремонтують мережі зовнішнього освітлення, робітники СКП “Харківзеленбуд” та КП “Харківблагоустрій” вивозять залишки розпилених дерев, прибирають територію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися