Жителів Харківщини попередили про проведення спеціальних робіт: подробиці

Комунальники звернулися до жителів багатоповерхових будинків з проханням

Жителів Первомайського попередили про виконання щорічного процесу попередньої промивки систем теплопостачання міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Первомайської міської ради.

"ПКП "Тепломережі" повідомляють про те, що сьогодні, 30 жовтня,  розпочався щорічний процес попередньої промивки систем теплопостачання міста.
КП "Жилсервіс" завершує роботи із заповнення системи опалення будинків", - йдеться у повідомленні міської ради. 

У раді звернулися до містян з поясненням, що для забезпечення нормальної роботи системи опалення та своєчасного отримання послуги теплопостачання, мешканцям верхніх поверхів, п'ятиповерхових та двоповерхових  будинків, необхідно випустити повітря з радіаторів опалення в своїх квартирах.  В дев'ятиповерхових  будинках такі роботи виконує КП "Жилсервіс".

У міській раді повідомили, що початок опалювального сезону планується розпочати найближчим часом, при зниженні температури зовнішнього повітря.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громади Харківщини отримають від благодійників 25 систем очищення води.

Системи різної потужності розподілять  між підприємствами та закладами Лозівської Куп’янської, Балаклійської, Красноградської, Роганської і Новопокровської громад. Отримання допомоги стало можливим завдяки співпраці Харківської обласної ради з французьким регіоном Гранд-Ест.

Минулого року у Стразбурзі було підписано документ "Заява про наміри партнерства між регіоном Гранд-Ест (Французька Республіка) та Харківською областю (Україна)".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися