У Харківській області розшукують дитину: подробиці

Хлопчик пішов з дитячого будинку сімейного типу та не повернувся

У Харківській області розшукують хлопчика 2009 року народження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Працівники ВП № 1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області встановлюють місцезнаходження Максима Ключки, 2009 року народження.

У поліції повідомили, що 31 жовтня близько 12:40 до поліції звернулася мати-вихователь дитячого будинку сімейного типу, який розташований в смт Сахновщина. Жінка повідомила про те, що напередодні ввечері пішов з дому її прийомний син.

Прикмети дитини: зріст 160 см, худорлявої статури, русяве волосся, блакитні очі.

picture

Був одягнутий у темно-синю кофту з червоними вставками, чорну жилетку з червоними вставками, спортивні темно-сині штани, сірі кросівки.

“Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукуваного, просимо повідомити до ВП № 1 Красноградського РВП за телефоном: 05762-3-13-63; 095-777-12-23 чи іншим зручним для вас способом”, - звернулися до жителів Харкова та області у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські Харкова зафіксували факт домашнього насильства в багатодітній сім’ї та невиконання батьками обов’язків щодо їх виховання. 

У поліції Харківської області уточнили, що 8 жовтня до ХРУП № 1 від лікаря швидкої медичної допомоги надійшла інформація про вчинення домашнього насильства у родині.  Повідомляється, що 39-річний чоловік посварився зі своєю дружиною та погрожував їй фізичною розправою у присутності трьох неповнолітніх дітей 9, 10 та 14 років. Від побаченого старшій дівчинці стало зле й батьки викликали швидку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися