Стало відомо, де на Харківщині завтра не буде світла та води

У деяких громадах Харківщини повідомили про проведення ремонтних робіт на водогонах

У Харківській області 31 жовтня та 1 листопада проводитимуть ремонтні роботи, у зв'язку з якими припинятимуть постачання електроенергії та води деяким споживачам, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Наталинській громаді попередили, що АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 01.11.2023 з 09:00 по 17:00 в с. Одрадівка по вул. Транспортна. 

У Богодухівській міській раді повідомили, що сьогодні, 31 жовтня, через аварію призупинено водопостачання по вул. Благовіщенська. Відновлення водопостачання орієнтовно відбудеться 1 листопада.

У Пісочинській селищній раді попередили мешканців сел. Березівка, що 1 листопада будуть проводитись ремонтні роботи на водогоні. “Можливі проблеми з водопостачанням. Зробіть запаси води!”, - звернулися до споживачів.

У Первомайській міській раді повідомили, що у зв'язку з великим обсягом пошкоджень на водогоні, роботи будуть продовжені завтра, 1 листопада. “Про час відновлення водопостачання по вулицях: Садова, Мічуріна, Юр'єва, Лісна, Копцова, Героїв праці, буде повідомлено додатково (орієнтовний час відновлення водопостачання 01.11.2023 р. до 16.00). Вибачте за тимчасові незручності”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що АТ "Харківобленерго" поінформувало щодо знеструмлень населених пунктів Харківської області внаслідок негоди.

Яка ситуація зі світлом була на Харківщині станом на 30 жовтня читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися