Що відбувається на кладовищах у Харкові (ФОТО)

На кладовищах усувають наслідки негоди 28-29 жовтня

Наслідки негоди, яка вирувала в Харкові у минулі вихідні, ліквідують до цього часу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, на території міських кладовищ працівники КП “Ритуал” усувають наслідки негоди 28-29 жовтня. Комунальники прибрали 67 пошкоджених сухостійних дерев і гілок. Крім того, збирають опале листя, паросль тощо.

З початку тижня з цвинтарів вивезли 224 куб. м сміття. Працівники також заготовляють піщано-сольову суміш та дрова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники комунальних підприємств продовжують проводити ремонтні роботи в багатоквартирних будинках Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зокрема, роботи тривають на вул. Полтавський Шлях, 22 та вул. Петра Болбочана, 46. Крім того, комунальники відновлюють покрівлю житлового будинку на пр. Слави, 11, пошкоджену внаслідок обстрілів.

Працівники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" продовжують закривати контури в житлових будинках у Салтівському, Немишлянському та Київському районах.  Станом на 1 листопада комунальники закрили 9,3 тис. вікон у 896 будинках.

Раніше повідомлялося, що жителі Харкова можуть отримати виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження у результаті ворожих обстрілів, в рамках державної програми “єВідновлення”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися