Де на Харківщині завтра можна отримати продуктові набори та іншу допомогу

Завтра на Харківщині видаватимуть продуктові набори та памперси для дітей

У Харківській області у п'ятницю, 3 листопада, видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Балаклійській міській раді зазначили, що завтра, 3 листопада, з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

“Запрошуються особи з інвалідністю ІІІ групи. З собою мати оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду”, - уточнили у міській раді.

А у Пісочинській селищній раді нагадали, що щопонеділка та щоп'ятниці проводиться видача гуманітарної допомоги: памперси для малечі (1, 2 та 3 до 9 кг).

Допомогу можна отримати на наступній локації - Пісочин, вул. Технологічна, 4а. Видача проводиться з 9:00 до 13:00.

“Можете отримати допомогу один раз на два тижні. З собою мати оригінал свідоцтва про народження дитини”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що українці, які постраждали внаслідок війни, можуть отримати допомогу в кожному обласному центрі. 

У Мінреінтеграції пояснили, щоб отримати інформацію, куди можна звернутись, була створена інтерактивна мапа Ukraine Services Advisor. “Особливо актуальною вона стала для внутрішньо переміщених осіб.На мапі вказані центри як міжнародних, так і вітчизняних організацій. За допомогою цього сайту також можна знайти потрібну організацію за адресою чи типом допомоги”, - уточнили у відомстві. Також у міністерстві зазначили, що на карті розміщені дані по кожній з організацій. Зокрема, точна адреса, години прийому, контактний номер телефону тощо.

Як отримати інформацію про надання гуманітарної допомоги, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися