У Харківській області до чоловіка застосували ряд обмежень через несплату аліментів

Деякі обмеження не діяли на чоловіка, щоб той сплатив аліменти своїй же дитині

Ключем до бажаної роботи для мешканця Харківщини стала сплата заборгованих аліментів. Враховуючи штраф за тривале очікування коштів дитиною, сума перевищила 240 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Зокрема, спеціалісти Балаклійського відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції застосували до чоловіка ряд правових обмежень, серед яких арешт коштів і майна. Проте визначальним аргументом для боржника стало тимчасове обмеження у праві керування транспортним засобом, адже саме цей примусовий захід заважав йому працевлаштуватися.

Так, дитина отримала обіцяні батьком фінанси, а неплатник – новий запис у трудовій книжці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян та мешканців області попереджають про небезпеку

Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 4 листопада, інформують "Коментарі. Харків".

Вдень 4 листопада по області та місту очікується південно-західний вітер, пориви 15-20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий).

Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися "прильоти"

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ. Відео та фото прильотів – дивіться за посиланням.

У Харкові обвалилася стіна коледжу (ФОТО)

Внаслідок прильоту дрона у Харкові значно постраждала будівля коледжу. Під час розбору завалів, щоб попередити нещасні випадки, рятувальники контрольовано здійснили обвал стіни навчального закладу.

Фото обвалу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися