У Харкові стартує новий проєкт: подробиці

Ветерани зможуть уникнути організаційних перешкод при оформленні пільг та отриманні інших послуг

У Харкові 6 листопада стартує проєкт “Адмінсервіс “Ветеран”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Адмінсервіс допоможе усунути організаційні перешкоди, які виникають у ветеранів війни у процесі отримання пільг і послуг, що надаються на державному та місцевому рівнях.

Скористатися сервісом можуть:

  • ветерани війни: учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалі учасники Революції гідності, 

  • члени їхніх сімей, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Проєкт стартує 6 листопада. Послуги надаватимуться у "Прозорих офісах", Регіональному центрі послуг, управліннях соціального захисту населення, ЦНАПах міста Харкова. Для їх отримання необхідно записатися на прийом на сайті або без черги безпосередньо у згаданих установах. 

Ознайомитися детальніше з переліком послуг, які будуть надавати ветеранам, можна тут

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у восьми територіальних громадах Харківщини реалізують експериментальний проєкт “Помічник ветерана”.

Начальник Управління у справах ветеранів ОВА Олег Пуль розповів, що мета проєкту - надання послуги з підтримки переходу від військової служби до цивільного життя для ветеранів, військовослужбовців, які були звільнені з військової служби, у тому числі демобілізованих та членів їх сімей. Чиновник зазначив, що експериментальний проєкт реалізується до 31 грудня 2023 року.

Детальніше про умови реєстрації та реалізацію проєкту читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися