У Харківській області покращують умови проживання ВПО (ФОТО)

Страви для внутрішньо переміщених осіб тут готуватимуть у сучасному та відремонтованому приміщенні

На Харківщині продовжують плідно працювати та створювати кращі умови проживання для внутрішньо переміщених осіб міста Первомайський. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Первомайської міської ради.

У міській раді повідомили, що протягом серпня-жовтня у Первомайському закладі дошкільної освіти провели ремонт харчоблока. У межах проведених робіт:

  • замінили металопластикові двері,

  • розібрали підлогу та улаштували покриття з керамічної плитки,

  • провели оздоблювальні роботи стін та стелі,

  • виконали сантехнічні роботи з водопостачання,

  • виконали сантехнічні роботи з водовідведення,

  • виконали сантехнічні роботи з опалення,

  • виконати електромонтажні роботи.

“Тепер страви для внутрішньо переміщених осіб тут готуватимуть у сучасному та відремонтованому приміщенні. Оновлений харчоблок і його працівники з нетерпінням чекають моменту, щоб смачно нагодувати мешканців закладу”, - зазначили у міській раді.

Проєкт реалізується благодійною організацією “Первомайський міський благодійний фонд “Джерело” у межах Програми “Разом ми – Шелтер”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок російської збройної агресії проти України тисячі мирних мешканців втратили своє житло та були вимушені переїхати в інші населені пункти та регіони. Для тих, хто шукає житло, було розроблено урядову програму з безплатного розміщення. Власники житла можуть повідомляти про можливість розмістити ВПО, а переселенці можуть отримати прихисток. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію проєкту “Прихисток”.

Станом на 5 листопада загалом в Україні зареєстровано 32990 вільних місць для вимушених переселенців. У Харківській області 2214 вільних місць. 

Як знайти безплатне житло, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися