Де на Харківщині завтра видаватимуть гуманітарні набори

Щоб отримати допомогу, потрібно мати при собі документи

У понеділок, 6 листопада, у Мереф'янській громаді видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

“06.11.2023р. відбудеться видача гуманітарної допомоги мешканцям Мереф’янської громади з соціальним статусом: одинока мати, яка самостійно виховує дітей, багатодітні родини, ВПО, особа з інвалідністю, опікун, особи, які доглядають за хворою дитиною”, - повідомили в громаді.

Допомога буде надаватися один пакунок на адресу.

Щоб отримати допомогу, потрібно мати при собі наступні документи:

  • оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації).

  • довідку підтверджуючу ваш соціальний статус.

Допомогу можна буде отримати з 09:00 до 13:00 в м. Мерефа (КЗ "Мереф'янський медичний ліцей" спортивна зала) за адресою: вулиця Дніпровська, 233.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Лозівській громаді обговорили ситуацію із забезпеченням населення паливною деревиною. 

З початку 2023 року по 3 куби паливної деревини отримали 87 домогосподарств. Директор КП “Еко-Сан” Володимир Селезньов розповів, що з кінця серпня забезпечують дровами жителів Лозової, Панютиного та Домахи. З листопада почнуть роботи в Орільці. На жаль, за словами керівника підприємства, кількість заявок набагато більша, аніж видаленої деревини на підприємстві. Саме це підприємство займається підвозом деревини малозабезпеченим верствам населення громади, які користуються виключно пічним опаленням.

Хто зможе отримати безплатні дрова, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися