На Харківщині вимикають опалення: що сталося

Нарахування за теплопостачання буде здійснюватись за фактично надану послугу

У м. Первомайський тимчасово припиняють теплопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Первомайської міської ради. 

“Шановна громада. Повідомлення від ПКП "Тепломережі". У зв'язку з високою температурою зовнішнього повітря, та з метою недопущення нераціональної витрати енергоресурсів - з 8.00 до 18.00 буде тимчасово припинено теплопостачання міста. З 18.00 теплопостачання буде відновлене”, - повідомили у міській раді.

В наступні дні комунальне підприємство буде працювати за аналогічною схемою. Нарахування за теплопостачання буде здійснюватись за фактично надану послугу відповідно до показань приладів обліку теплової енергії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що опалення подане майже на всі будинки міста Чугуїв, проте тепло ще не в усіх квартирах. 

У Чугуївській міській раді пояснили, що головна причина – завоздушення внутрішньобудинкових мереж опалення. 30 жовтня в міській раді відбулася нарада з головами ОСББ, де основним питанням було саме узгодження дій між тепловиками та керівниками об'єднань співвласників житла.

“Головний інженер КП “Чугуївтепло” особливо підкреслила, що проводити розвоздушення мереж необхідно у взаємодії з начальниками ділянок підприємства, інакше автоматика котелень починає відключати подачу тепла через недостачу води в системі”, - уточнили у міській раді. 

Проте, як йдеться у повідомленні міськраді, не тільки у завоздушенні мереж сьогодні єдина проблема. Є і будинки, де тепло не підключили через аварії на теплових мережах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися