Що відбувалося на початку листопада в Екопарку Харкова (ФОТО)

Погода на початку листопада дозволяла насолодитися красою природи

В Екопарк Харкова повернувся єнот. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку Харкова. 

"Кожна тварина, що повернулася до Екопарку, - це величезна радість! Тим більше коли це такі симпатяги, як цей єнот. Він став першим поверненцем із нашої великої, дружної та веселої родини цих милих “американців”. Їхній дім повністю зруйнований обстрілами, але ми його активно відновлюємо”, - повідомили в парку.

Також уточнили, що незабаром ще шестеро єнотів повернуться з вимушеної еміграції.

На початку листопада природа подарувала ще кілька теплих днів. “Хай це стане доброю нагодою провести час на природі у Фельдман Екопарк, де продовжується чарівний Бал хризантем, куди повертаються екзотичні тварини, де відкриті локації для дітей та дорослих. А навколо дихає трохи загадковий осінній ліс”, - зазначили в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Центральний парк готується до зими - днями з озера почали  виймати прибережні рослини та латаття.  “Горщики з квітами зимуватимуть у спеціальному затоні на господарчому подвір'ї”, - повідомили у Харківській міській раді.

А раніше в Екопарк Харкова повернулися олені. "Знову вдома та у безпеці. У цих оленів своя особлива історія. Вони втікли під час обстрілів, та, нарешті, їх вдалося повернути. Минулого року працівники Фельдман Екопарк разом з волонтерами, ризикуючи життям, зробили все, щоб врятувати тварин з-під ворожого вогню. Але, на жаль, не завжди встигали це зробити”, - розповіли в Екопарку. 

Що сталося з оленями на початку повномасштабної війни росії проти України, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися