Мешканці однієї з громад на Харківщині можуть отримати важливі послуги онлайн

Для того, щоб скористатися послугами, потрібно мати смартфон

Для жителів Балаклійської громади доступний муніципальний чат-бот “СВОЇ”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Завдяки чат-боту взаємодія громадян та Балаклійської міської військової адміністрації стає простішою та швидшою.

У міській раді зазначили, що чат-бот є надійним помічником жителів громади, адже містить важливу інформацію про адміністративні послуги, місцеві заклади та служби. Завдяки чат-боту можна дізнатися адресу чи графік роботи ЦНАП, надіслати електронне звернення, оцінити роботу комунальних установ і підписати петицію до місцевої влади тощо.

Скористатися онлайн-послугами можуть власники смартфонів. Для цього потрібно  перейти за посиланням у Viber і Telegram та вибрати необхідний блок з трьох:

  • Послуги,

  • Я+Влада,

  • Моє місто.

У блоці “Послуги” розміщена інформація про ЦНАП, адміністративні послуги, у тому числі електронні.

Блок “Я+Влада” дозволяє написати електронне звернення, відгук, проголосувати за петицію до місцевої влади.

Блок “Моє місто” є довідником інформації про місцеві установи та служби, останні новини та події у Балаклійській громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді нагадали харків'янам, які міські послуги можна отримати онлайн. Мешканці міста мають можливість самостійно отримати наступні затребувані послуги: довідку про реєстрацію місця проживання у м. Харкові; довідку про склад сімʼї (формується за умови зареєстрованого місця проживання за відповідною адресою м. Харкова).

Щоб отримати послуги, потрібно мати банківський додаток та доступ до інтернету.

Про інші послуги, які харків'яни можуть отримати онлайн, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися