В одній з громад на Харківщині ЦНАП розширив перелік послуг

Жителів громади запросили завітати до ЦНАП та отримати свою послугу

Богодухівський ЦНАП розширив перелік своїх послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради. 

Відтепер тут можна отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану (реєстрація народження дитини та її походження, реєстрація шлюбу, реєстрація смерті). 

“Такою можливістю першими скористалася родина Дручинських. Юрій та Наталія зареєстрували свого новонародженого синочка Данііла та отримали відповідне свідоцтво. Вітаємо нового українця та мешканця нашої громади!”, - зазначили у міській раді. 

Також запросили жителів громади завітати до ЦНАП та отримати свою послугу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для жителів Балаклійської громади доступний муніципальний чат-бот “СВОЇ”. 

Завдяки чат-боту взаємодія громадян та Балаклійської міської військової адміністрації стає простішою та швидшою. У Балаклійській міській раді зазначили, що чат-бот є надійним помічником жителів громади, адже містить важливу інформацію про адміністративні послуги, місцеві заклади та служби. 

Завдяки чат-боту можна дізнатися адресу чи графік роботи ЦНАП, надіслати електронне звернення, оцінити роботу комунальних установ і підписати петицію до місцевої влади тощо.

У блоці “Послуги” розміщена інформація про ЦНАП, адміністративні послуги, у тому числі електронні. Блок “Я+Влада” дозволяє написати електронне звернення, відгук, проголосувати за петицію до місцевої влади. Блок “Моє місто” є довідником інформації про місцеві установи та служби, останні новини та події у Балаклійській громаді.

Як скористатися послугами онлайн читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися