На Харківщині наступного тижня ремонтуватимуть вікна у квартирах (адреси)

Власників квартир просять знаходитися дома

У Балаклійській громаді тривають ремонтні роботи у приватних домоволодіннях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Наступного тижня представники підрядної організації будуть проводити заміри віконних конструкцій, з метою подальшого їх встановлення.

Проведення замірів планується: 

13 листопада з 08:00 до 16:00 - вул.І.Франка, 22

14 листопада з 08:00 до 16:00 - вул.Соборна, 65 

“Просимо всіх мешканців надати доступ до ваших квартир!”, - звернулися у міській раді до власників житла 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких багатоквартирних будинках Харкова тривають ремонтні роботи. У Харківській міській раді розповіли, що працівники комунальних підприємств продовжують проводити ремонтні роботи в багатоквартирних будинках Харкова.

У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зокрема, роботи тривають на вул. Полтавський Шлях, 22 та вул. Петра Болбочана, 46. Крім того, комунальники відновлюють покрівлю житлового будинку на пр. Слави, 11, пошкоджену внаслідок обстрілів.

Працівники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" продовжують закривати контури в житлових будинках у Салтівському, Немишлянському та Київському районах.  Станом на 1 листопада комунальники закрили 9,3 тис. вікон у 896 будинках.

Раніше повідомлялося, що жителі Харкова можуть отримати виплату на ремонт свого житла, яке має незначні пошкодження у результаті ворожих обстрілів, в рамках державної програми “єВідновлення”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися