На Харківщині спеціальний автобус курсуватиме по-новому (графік руху)

Містянам вранці складно доїхати на роботу

У Балаклійській міській раді повідомили про зміни в графіку руху спеціального автобусного маршруту, пишуть "Коментарі. Харків".

У міській раді повідомили, що на прохання мешканців міста Балаклія на спеціальному автобусному маршруті “Центр – Дружба” відбулися зміни у русі. 

“Мешканці селища Лагері просять надати додатковий автобусний рейс “Центр-Лагері” у вечірній час, оскільки багато людей працюють до 18:00. Також, у піковий час з 07:00 до 09:00, прохання замінити маленький автобус на більший, оскільки багато людей залишаються на зупинці. Вранці на роботу дуже складно доїхати”, - йдеться у повідомленні міськради. 

Так, відтепер на даному маршруті у часи пік буде курсувати автобус більшої вмісткості. 

Також додано новий рейс у вечірній час о 18:00 з Балаклійської лікарні. 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді звернулися до розробників сервісів для відстеження руху громадського транспорту та повідомили важливу інформацію.

У раді повідомили, що КП “Харківський метрополітен” з 14 листопада змінить провайдера послуги хостингу. А це означає, що адреса, за якою були доступні публічні дані щодо місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недійсною. Щоб харків’яни й надалі могли планувати свої поїздки за допомогою сервісів, що здійснюють візуалізацію положення рухомого складу громадського транспорту на мапі, в КП надали нові адреси для отримання цих даних.

Детальніше про зміни в роботі громадського транспорту Харкова читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися