Харків'ян попередили про нові зміни в роботі громадського транспорту: подробиці

Зміни пов'язані з аварійним ремонтом контактної мережі

У Харкові сьогодні, а також 15 листопада громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух тролейбусів у пров. Подільському, на пр. Гагаріна, вул. Вернадського, вул. Кузнечній, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до розворотного кола "Вул. Університетська", буде припинений з 20:00 і до завершення руху тролейбусів 14 та 15 листопада.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі. 

У цей час тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

№3: розворотне коло "Вул. 12 Квітня" - вул. 12 Квітня (у зворотному напрямку: пр. Індустріальний - пр. Героїв Харкова) - пр. Олександрівський - пр. Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна - вул. Аерофлотська - розворотне коло “Аеропорт”;

№6: розворотне коло “Залізнична станція “Основа” - вул. Валдайська - вул. Деповська - вул. Південнопроектна - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - розворотне коло “Парк “Зустріч”;

№58 курсуватиме без змін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді звернулися до розробників сервісів для відстеження руху громадського транспорту та повідомили важливу інформацію.

У раді повідомили, що КП “Харківський метрополітен” з 14 листопада змінить провайдера послуги хостингу. А це означає, що адреса, за якою були доступні публічні дані щодо місця знаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу, стане недійсною.

Як працюватиме громадський транспорт у Харкові, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися