Зайцева виплатила по 30 грн компенсації потерпілим у смертельному ДТП в центрі Харкова

Адвокат потерпілих в аварії на Сумській каже, що засуджена Олена Зайцева почала виплачувати компенсації після аварії з 6 загиблими

Після публікації в Мережі знімків, на яких засуджена за ДТП з 6 загиблими у Харкові Олена Зайцева засмагає на сонці на території виправного закладу, до дівчини прикута особлива увага. Адвокат потерпілих у тій аварії - Лариса Матвєєва - розповіла, що нещодавно від Зайцевої надійшли перші платежі - трохи більше 30 гривень.

"Від Зайцевої нещодавно надійшли перші платежі (в якості компенсації, передбаченої законом – Авт.). Двом постраждалим надійшли платежі сумами трохи більше 30 грн. Ніхто не вважає, що ув'язнення на 10 років є справедливим покаранням для Зайцевої в цій ситуації. Ніхто не вірить у її каяття і в те, що вона жалкує, що вона буде проводити своє життя в бажанні адекватно вибачитись перед потерпілими", – розповіла "Сьогодні" Лариса Матвєєва.

Нагадаємо, в Покровському виправному центрі №79 підтвердили достовірність знімків, на яких засуджена за резонансне ДТП на Сумській Харкова Олена Зайцева засмагає на сонці з журналом в руках. Трагедія на вул. Сумської сталася 18 жовтня 2017 року в Харкові. Зайцева, пролетівши на червоне світло на своєму Lexus, врізалася на перехресті в Volkswagen, яким керував Геннадій Дронов. Загинуло шість осіб, а обох винуватців аварії засудили до 10 років в'язниці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися