У поліції попередили водіїв про небезпеку на дорогах Харкова та області: деталі

Водіям нагадали про правила кермування авто під час погіршення погодних умов

У патрульній поліції Харківської області звернулися до водіїв через погіршення погодних умов, повідомляють "Коментарі. Харків".

У поліції зазначили, що відповідно до прогнозу Гідрометцентру 20 листопада в області очікують хмарність. Вночі та вранці значний сніг. Вдень невеликий сніг та мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця, сніговий накат. Вітер, 7 - 12 м/с. Температура повітря: протягом доби від 4° морозу до 1° тепла.

“Закликаємо усіх водіїв під час ускладнення погодних умов бути дуже уважними й обережними й неухильно дотримуватись правил дорожнього руху”, - наголосили у поліції. 

Водіям нагадали, що потрібно:

  • дотримуватись безпечного швидкісного режиму руху та дистанції;

  • відмовитись від ризикованих маневрів;

  • знижувати швидкість при наближенні до пішохідних переходів;

  • користуватись засобами пасивної безпеки, як для дорослих, так і для дітей;

  • з особливою обережністю рухатись мостами, естакадами, а також на підйомах та спусках.

“Друзі, за необхідності, ви завжди можете звернутися по нашу допомогу, зателефонувавши на лінію 102”, - наголосили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Люботинській міській раді звернулися до підприємців через погіршення погодних умов.

“Шановні підприємці громади! У зв’язку з наближенням погіршення погодних умов звертаємося з проханням забезпечити підтримку чистоти на прилеглих до ваших об’єктів територіях, розчищення від снігу та посипку тротуару і підхідних доріжок”, - значиться у зверненні міської ради.

Дізнатися, де знаходиться піщано-сольова суміш для даних заходів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися