На Харківщині змінили правила проїзду на ділянці дороги: подробиці (ФОТО)

Учасників руху попросили бути уважними

У Балаклійській міській раді звернулися до учасників дорожнього руху та повідомили про зміну правил руху на відтинку дороги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“Звертаємо Вашу увагу, що з 20 листопада поточного року буде змінено пріоритетність проїзду перехрестя на автодорозі Т-21-10  (об’їзна дорога поблизу села Байрак у Балаклійській громаді), зі встановленням нових та додаткових дорожніх знаків згідно з правилами дорожнього руху України. Просимо Вас бути уважними на дорозі!”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області впродовж року капітально відремонтували понад 75 кілометрів місцевих автодоріг та 8 мостів.  

Директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко розповів, що внаслідок повномасштабної війни 1650 кілометрів автодоріг регіону були зруйновані повністю, 2440 – частково.

Найбільших руйнувань зазнали місцеві дороги в Ізюмському районі – 988 кілометрів, Куп'янському – 914 кілометрів, Чугуївському – 736 кілометрів та Харківському – 356 кілометрів. Загалом протяжність автомобільних доріг місцевого значення у Харківській області становить 7334 кілометри, на яких розташовано 557 мостів.

На відновлення місцевої мережі доріг Харківської області цьогоріч передбачена субвенція з держбюджету, з урахуванням залишків попередніх років, у розмірі 887 мільйонів гривень, зазначив директор ДП “Дороги Харківщини”.

Детальніше про ремонти доріг у Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися