Кожен район Харкова у 2024 році очікують зміни: подробиці

У Харкові розширили перелік товарів та послуг для закупівель

Депутати Харківської міської ради  розширили перелік товарів і послуг, закупівля яких обов’язково здійснюється через КП “Централізована закупівельна організація Харківської міської ради” (ЦЗО). Відповідне рішення ухвалили на сесії міськради, повідомляють "Коментарі. Харків".

Цей перелік товарів та послуг розширили до 25 категорій та поповнили наступними позиціями: телеметричне та термінальне обладнання, комутаційні щити, телекомунікаційні кабелі та обладнання.

Ігор Терехов розповів, що таке рішення було необхідне через те, що наступного року у місті потрібно буде облаштувати власну систему оповіщення. “Тому це має бути централізована закупівля, щоб усе було прозоро”, - зазначив міський голова Ігор Терехов.

Ігор Терехов повідомив, що у зв’язку з законом, який набирає чинності, потрібно за 2024 рік провести роботу та зробити власну систему оповіщення про повітряні тривоги. “Ми повинні застосовувати сучасні технології, відповідне проєктне рішення вже у нас є. Тому ми виділили кошти на це й проводитимемо протягом року таку роботу, щоб харків’яни були в безпечних умовах”, – сказав очільник міста.

Щодо відмінностей нової системи, Ігор Терехов пояснив, що вона швидше реагує на всі можливі виклики. Система буде встановлена по всіх районах міста Харкова, й усі жителі Харкова будуть мати можливість чути цю повітряну тривогу та відповідно реагувати. 

У Харківській міській раді нагадали, що станом на 1 листопада ЦЗО провела 225 процедур закупівлі для 381 замовника-ініціатора, і загальна економія коштів склала 50,7 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що два заклади охорони здоров’я міста Харкова реорганізували шляхом приєднання до Міської клінічної багатопрофільної лікарні №17. Що зміниться в медичній сфері Харкова, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися