У Харкові встановили будиночок Святого Миколая (ФОТО)

На станції метро встановили будиночок святого Миколая та ялинку

У Харкові продовжують прикрашати станції метрополітену до Нового року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Наші співробітники встановили будиночок Святого Миколая та ялинку на станції "Історичний музей". Святкову композицію прикрасили ілюмінацією та різдвяним декором. Впевнений, дітлахи будуть у захваті!”, - повідомили у КП “Центральний парк Харкова”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сім станцій харківського метрополітену прикрасять святковими декораціями. Про це  сьогодні, 23 листопада, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов.

За словами очільника міста, частину станцій метро вже прикрасили. Зокрема, на ст. м. “Університет” встановили головну ялинку Харкова. “Це декорації, які свого часу використовувалися в Центральному парку. Загалом у Харкові буде прикрашено сім станцій метро. Ми не можемо забрати у наших дітей зимові свята. Тому будуть і ялинка, і казкові вистави”, - зазначив Ігор Терехов.

А поки у Харкові та області зберігаються несприятливі погодні умови, можна зігрітися традиційним зимовим напоєм. Глінтвейн - це, по суті, гаряче, підсолоджене червоне вино з додаванням цитрусових і зігріваючих спецій, таких як гвоздика, кориця і мускатний горіх. Останнім часом у багатьох магазинах глінтвейн продається вже в пляшках, і все, що вам потрібно зробити - це підігріти його і додати кілька шматочків апельсинів або яблук. 

Про особливості приготування смачного глінтвейну, читайте за посиланням.



Джерело: https://t.me/kh_metro/479
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися